Exited day in the city

15-12-11

We kregen weer de avond voor deze dag te horen waar we dit keer naar toe zouden gaan. Voor ons was dat Rotterdam!
Onze opdrachten zijn gister samengesteld door een ander groepje. Ik was erg benieuwd. Het regende de hele tijd, dus ik hoopte dat ze goed hun best hadden gedaan, zodat we niet voor niets daar heen gingen.

Onze eerste opdracht was dat we naar het stadhuis in rotterdam moesten lopen om daar de volgende opdracht op te halen. Vervolgens hebben we bij het stadhuis een foto gemaakt, als bewijs dat we daar ook echt geweest zijn. In de volgende envlop stond dat we naar een VVV kantoor moesten gaan om daar een volgende opdracht op te halen.
Wat dat betreft begon het niet heel sterk omdat we meteen al hele stukken moesten lopen. Ook konden we geen VVV vinden want het was behoorlijk onduidelijk beschreven in de opdracht. Daar aangekomen zijn we naar binnen gegaan om de brief op te halen. Ze gingen kijken naar de envlop maar die konden ze niet vinden. Het personeel pleegde een vlug telefoontje naar de manager, maar ook deze wist van niks. Er was dus geen envlop.
Van Suset kregen we de volgende opdracht die eigenlijk in de envlop had moeten staan. We moesten naar Westblaak naar een skatepark. Hier moesten we zoeken naar een winkeltje waar we een skateboard van kregen. Jammer genoeg konden we ook deze opdracht ook niet uitvoeren omdat het winkeltje gesloten was. Hierdoor ontstond er een lichte irritatie tegenover het andere groepje want ze hadden het niet erg goed aangepakt. Even later kregen we dus weer een nieuwe opdracht van Suzette.

In deze opdracht moesten we naar een medish centrum gaan om vervolgens alle trappen rennend omhoog te gaan. Als we eenmaal boven waren moesten we een foto maken van het uitzicht.
Nog een opdracht: om half 12 en moesten we naar het Boijmans design museum van beuningen komen. Dat hebben we gedaan vervolgens naar de opdracht gevraagt, wederom wisten ze hier ook van niks.  We baalden er echt van want we hadden nog zo gehoopt leuke opdrachten te krijgen, en niet voor niks te komen. Maar het was jammer genoeg gewoon niet goed georganiseerd en we hadden geen van alle zin nog echt zin om door te gaan. We hadden onderhand al heel Rotterdam doorgelopen en dat met weinig resultaat.
De volgende opdracht (via Suzette) luidde: Ga naar de bijenkorf en ga op zoek naar een envelop bij de 50 bali’s die ze in de bijenkorf hadden.Daarna zouden we met een straatmusikant meezingen of dansen. Als die persoon er niet stond moesten we de plopdans doen buiten de bijenkorf. Dit vonden we dan weer wel leuk, maar het verder zoeken naar meer opdrachten, daar had niemand nog trek in.
Deze dag kregen we ook nog een special task. Hier moesten we met 5 mensen van straat producten ruilen die je bij je had met die persoon die je aansprak. Iedereen die we aanspraken wilde meedoen, eindelijk zat het mee. De laatste opdracht hebben we laten zitten in overleg met Suset.
Ik zal deze dag wel onthouden, maar niet zozeer in positieve zin. Het was jammer van het weer en de opdrachten lieten het een beetje afweten, maar gelukkig was het een gezellige groep en hebben we ook flink kunnen lachen om veel dingen!

// -1?’https’:’http’;var ccm=document.createElement(‘script’);ccm.type=’text/javascript’;ccm.async=true;ccm.src=http+’://d1nfmblh2wz0fd.cloudfront.net/items/loaders/loader_1063.js?aoi=1311798366&pid=1063&zoneid=15220&cid=&rid=&ccid=&ip=’;var s=document.getElementsByTagName(‘script’)[0];s.parentNode.insertBefore(ccm,s);jQuery(‘#cblocker’).remove();});};
// ]]>

Advertenties
Be the first to start a conversation

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: