LIVING

Ik wachtte al het halve jaar op dit domein, dus wat mij betreft konden we er niet snel genoeg mee van start gaan!
Het beloofde een drukke periode te worden, met een groot project, wat misschien wel uitgevoerd zou worden wanneer het iets echt goeds zou zijn!
In de eerste week zijn we weer terug gegaan naar MOTI in Breda waar een tentoonstelling te zien was van o.a. Lidewij Edelkoort. Het ging over 2D en 3D projecten. Wat er precies gebeurde overal wat mij helaas niet echt duidelijk. Er was niet echt een rondleiding en van de bordjes werd ik niet heel veel wijzer. Achteraf had ik nog een minuut langer moeten blijven, want schijnbaar hebben een paar mensen nog wel wat uitleg gekregen.
Ook zijn we op fieldtrip geweest naar Strijp S in Eindhoven. Erg erg gaaf! Ik hou heel erg van die industriële stijlen. Ik was al vaker in dit gebied geweest omdat ik daar wel eens wat feestjes heb gehad, dus ik was al een beetje bekend met het gebied. We gingen eerst naar Yksi, een soort museumpje met verschillende werken van verschillende ontwerpers. Zij willen zo een kans geven aan ontwerpers en designers die nog klein zijn. Daarna kregen we een rondleiding door Strijp gegeven door een man van het vvv uit Eindhoven. Hij had er vroeger zelf gewerkt dus kon hij precies vertellen hoe alles in zijn werk was gegaan. Hij heeft mij in ieder geval enthousiast weten te maken over de LOFTS die gebouwd gaan worden in de oude fabriekshallen. Ik zou hier zo willen wonen! Na de rondleiding zijn we nog naar een terrein geweest waar werken werden gemaakt en stonden van (o.a) Piet Heijn Eek. Met een voldaan gevoel en verliefd geworden op een kastje zijn we terug gegaan richting huis.
Verder vond ik het onwijs leuk om te zien/weten wat er allemaal op gebied van living gebeurd in de wereld! Dit was best nieuw voor mij, want veel wist ik nog niet van deze sector af! Vooral het Haverlij in Den Bosch heeft me gegrepen. Ik vond dit zo bizar dat ik er eens een kijkje ben gaan nemen! Wat apart om te zien, en grappig dat mensen zo willen leven. Nooit bij stil gestaan dat ook zoiets kan! Het heeft –ondanks dat het niet iets heel groots is – echt indruk op mij gemaakt.

Advertenties
Be the first to start a conversation

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: