HUMAN MOVEMENT

Posted on juni 27, 2012

0


ImageEn daar was ie dan… het blok Human Movement… Hier had ik eigenlijk al zo’n beetje het hele jaar tegenaan lopen te hikken. In feite begon ik dus al met weinig motivatie. Eigenlijk vreemd want ik ben best een behoorlijke sport fanaat en mezelf ‘verplaatsen’ doe ik met regelmaat naar diverse landen en steden. Je zou dus denken dat deze sector mij wel degelijk aan zou spreken. Maar helaas, het tegendeel was waar.
Wel vond ik het leuk dat we weer een concept gingen verbeteren(in ons geval een geheel concept bedenken). Als opdrachtgever hadden we NIGZ toegewezen gekregen. Deze verwachte dat we een compleet nieuw concept voor hen zouden creëren voor een doelgroep, nl. de werkers. Deze zijn niet heel geïnteresseerd in Social Media en bewegen, terwijl dit juist wel onze uitgangspunten waren die we mee kregen vanuit het NIGZ. We moesten dus na denken over een manier om dit toch interessant te maken voor de doelgroep. Bijvoorbeeld door een bekend medium van de werkers reclame te maken voor het concept en door te verwijzen naar Social Media. Hier zijn we nog wel even zoet mee geweest!Image
Verder hebben we op verschillende vlakken kennis gemaakt met Human Movement.  We hebben wat theorie gehad en die weer toegepast in de praktijklessen, die gegeven werden in sporthallen. Ook hebben we een sportdag gehad in de eerste week om er alvast wat in te komen.
Al met al staat deze sector nog steeds niet hoog in mijn vaantje. Maar gelukkig hebben we het project tot een super goed eindresultaat weten te brengen met een concept dat zeker verwezenlijkt zou kunnen worden! De opdrachtgever wat in ieder geval enorm enthousiast!

Advertenties
Posted in: Uncategorized